Beleef het
boerenleven

Programma tijdens openingsdagen

Lammetjes knuffelen

van 10:00 tot 16:00 uur

Demonstratie Schapendrijven

11:00 uur en om 14:00 uur

Lammetjes knuffelen

Op onze schapenboerderij worden jaarlijks ongeveer duizend lammetjes geboren waarvan sommige het ook heerlijk vinden om geknuffeld te worden. Je vindt ze in de knuffelhoek in onze stal en de grotere lammetjes lopen ook los in onze schuur. De cavia's en (en ook vaak kuikentjes) mag je op schoot vast houden. De lammetjes lopen overal rond en kun je ook heerlijk aaien.

Image
Image

Speeltuin

Klimmen en klauteren bij het speeltoestel, kastelen bouwen in de zandbak, springen op het springkussen, het terrein rond ‘racen’ op onze trekkertjes, of snel van A naar B met de kabelbaan? Onze speeltuin biedt voor alle kinderen wat wils! Ideaal als je even lekker op een picknickbank in het zonnetje wilt zitten of binnen een kopje koffie drinkt in onze koffiecorner. De kids vermaken zich hier wel!

Koffiecorner

In onze koffiehoek kun je even heerlijk ontspannen en opwarmen bij het haardvuur, met een kopje koffie of thee. Voor de kids is er gratis limonade en er zijn kleurplaten en potloden voor de kleine creatievelingen. Heb je lekkere trek? Probeer dan zeker de overheerlijke Texelse taarten van Novalishoeve en Bakkerij Timmer. En voor ijsliefhebbers raden we ‘s zomers de bakjes Texels ijs van Labora aan. En geloof ons, die is het proberen waard.

Image

Uitgeknuffeld?
We hebben ook nog:

25 verschillende schapenrassen

Wist je dat we naast de Texelaar nog 24 andere rassen rond hebben lopen op onze boerderij? Van klein tot groot, van wit tot zwart, en van lange vachten tot korte krullen. Tijdens de demonstratie vertellen we daar meer over en je vindt informatiebordjes bij de schapenhokken in onze stallen.

Locatie

Image

Adres

Schapenboerderij Texel
Pontweg 77
1791 LA DEN BURG - Texel
(gratis parkeren)

Contact

Tel. 06 44 92 60 46
Email: info@schapenboerderijtexel.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur